Бил Скарсгард ще има „забавна роля“ в „Джон Уик: Глава 4“ 22 юли, 2021

Бил Скарсгард ще има „забавна роля“ в „Джон Уик: Глава 4“. 30-годишният актьор ще се снима в предстоящия филм на екшън франчайза, в който Киану Рийвс играе главната роля, и с удоволствие се присъединил към поредицата.

Говорейки пред уебсайта Collider, той каза: "Мисля, че филмите за Джон Уик са много забавни. Винаги съм бил фен на този вид екшън филми." Звездата от „То“ продължи: „Чад Стахелски се обърна към мен и се срещнах с него няколко пъти и наистина го харесах. Това е наистина забавна роля. Няма да навлизам в подробности, но това беше много приятна роля.

"Харесвам филмите. Мисля, че това е нещо, което всъщност не съм правил досега. Това винаги е нещо, което ме вдъхновява, каквото и да е.

„Казах си: "Това е проект или жанр, който не съм правил, така че нека го изпробвам и нека се забавлявам в рамките на тези жанрови ограничения“. Така че наистина го очаквам с нетърпение." Бил обеща, че неговият герой във филма е „нещо различно“ и се вписва в целта му да бъде многостранен изпълнител."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини