Еволюираме с „Круд: Нова епоха“ в кината през август 01 юли, 2021

Този август първото семейство на праисторическата ера – Круд, се завръща за ново незабравимо приключение с Круд: Нова епоха. Мислейки, че „краят на света“ е най-лошото, което е можело да им се случи, любимите ни първобитни герои ще се изправят пред предизвикателство, в сравнение с което всичките им досегашни проблеми бледнеят! Търсейки място, което да нарекат свой дом, семейство Круд попадат в Рая – изобилстващо от храна и защитено от опасности идилично кътче, което на пръв поглед предлага решение на всичките им грижи. Това, което откриват обаче, е потвърждение на максимата „Адът – това са другите”. Защото там вече живее семейство Хомосапиенс (с акцент на сапиенс!).

Със своята сложна къща, разположена на гигантско дърво, невероятни изобретения и плодородна земя, изобилстваща от свежи храна, Хомосапиенс са няколко стъпки напред в еволюционната стълбица и решението да приемат по-примитивните Круд като първи гости в света, не се оказва най-доброто. Напрежението бързо ескалира и точно когато изглежда, че е невъзможно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова заплаха ги изкарва на епично пътешествие извън сигурността на укрепения им дом. Ще успеят ли Круд и Хомосапиенс да приемат различията си и да изградят бъдещето си заедно?

С впечатляващо красива и пъстра визия, оригинален свят, неспирна динамика и безчет забавни моменти, Круд: Нова епоха ще предложи незабравимо развлекателно изживяване на зрителите в киносалоните, но също така ще ни позволи да обърнем поглед към себе си и да открием всъщност колко малко сме се променили като хора и колко еднакви сме всички, въпреки привидните си различия. А колоритните и пълнокръвни герои ще ни напомнят за непреходността и важността на семейството и ще ни покажат как, когато сме заедно и сме верни на своята същност, тегобите на съществуването лесно могат да се превърнат в радост от живота.

Режисьор на филмa е Джоуел Кроуфърд, който е работил по множество анимационни проекти на DreamWorks Animation, включително Тролчета и поредицата Кунг-фу панда. Продуцент е Марк Суифт (Мадагаскар 3). Ролите на български озвучават Васил Бинев, Светломир Радев, Иван Велчев, Царина Юхновска, Лина Шишкова, Йорданка Илова, Светлина Станчева, Константин Каракостов, Анелия Шишкова и др.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини