Платена публикация: Заслужава ли си да залагаме на спорт в Биуин 23 ноември, 2021

Спортните залагания са вид хазарт, където спортните запалянковци се опитват да прогнозират и познаят резултатите от дадена спортна среща. Те могат да залагат както на крайния резултат, така и на различни части от мача. За целта участващия в играта залага определена сума пари, на предпочитаният от него отбор и ако познае печели доста повече, от това което е заложил, но ако не познае той губи заложената от него сума.

Спортните залози са известни и любими на милиони играчи в цял свят.

Онлайн платформите за хазартни игри и спортни залози предлагат на своите клиенти разнообразни възможности за залагания на резултата от футболни мачове, тенис, хокей, волейбол или конни надбягвания.

Bwin е един от букмейкърите с лиценз в България, който на своята онлайн платформа предлага тази възможност. Но, какви са предимствата и заслужава ли си да залагате на даден спорт в сайта?

Онлайн спортни залози в Bwin

Като един от най-добрите букмейкъри у нас, Bwin предлага на своята онлайн платформа възможност за залагане на над 90 спорта, като тенис, футбол, хокей на лед, баскетбол, волейбол, формула 1 и други. Там можете да правите вашите залози за всички първенства, турнири и футболни лиги на регионално, национално и дори световно ниво. Залозите могат да бъдат направени преди мача или на живо, по време на срещата.

Най-добрите условия за залагане онлайн

Без значение дали предпочитате мачовете от Висшата английска лига или искате на заложите на конни надбягвания или тенис турнир, в сайта ще откриете всичко необходимо за вашия онлайн залог, като новини и актуална информация, календар на спортните събития, задълбочени анализи и статистики. Така ще добиете ясна представа за случващото се в света на спорта, което ще ви е от полза, когато започнете да залагате. От Bwin предоставят възможност да се правят както единични така и множествени онлайн залози, както и функция за залог в комбинирана селекция за един и същи мач, което ви дава шанс за по-голяма печалба.

Промоционални предложения от букмейкъра

За всички фенове на спортните залози от Bwin са подготвили много бонус оферти. Още при регистрацията в сайта на букмейкъра, играчите получават специален бонус за нови клиенти. Залагайки на спортни събития всеки може да се възползва от ежедневните, увеличени коефициенти за даден мач и да прибере по-голяма печалба. Играчите могат да се възползват от още много промоции за залагане, депозит или безплатен залог, които са публикувани в промо раздела на сайта, или които получават в своята инбокс кутия към своята Bwin сметка.

Атрактивни коефициенти за залагане

Наред с всички бонуси и промоции, букмейкъра предлага и актуални и много атрактивни коефициенти за предпочитаните от вас онлайн залози за всяка среща. Тук може да се избира сред традиционните и специфични залози, като краен резултат от мача, залагане на полувреме, брой голове, точен резултат, дузпи, корнери, брой наказателни картони и още много други. Освен това можеда се прогнозира и да залага на това как ще се развие дадена среща, кой отбор ще поведе в резултата и след това кой отбор ще загуби.

Надеждна защита на вашия акаунт

От Bwin гарантират надеждна и защитена среда за игри и залози. Достъпността на сайта е отлична от всякакви устройства, включително и мобилни. Букмейкърът гарантира сигурност на своите клиенти и защита на всички предоставени лични данни за регистрация и верификация в сайта. Това прави платформата на букмейкъра една от най-предпочитаните за Bwin спорт залагания и дава възможността на всички играчи да депозират и теглят средствата си сигурно, да управляват своята сметка, както и да контролират това колко да залагат и колко време да прекарат в сайта.

 *Хазартът е забранен за лица под 18 годишна възраст. Хазартът води до пристрастяване и трябва да се залага разумно и отговорно. При проблем е необходимо да се потърси лекарска помощ.

 

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини