Ексклузивно: Кейт Мос срина тезите на Амбър Хърд 25 май, 2022

Правният екип на Джони Деп покани британския модел Кейт Мос, бивша приятелка на Деп, да свидетелства по делото му за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, за да опровергае слух, за който Хърд намекна по-рано в съда, предполагайки, че Джони Деп е бутнал по стълбите Кейт Мос през 90-те години.

Хърд направи това позоваване, докато свидетелстваше за спречкване през 2015 г., в което, според нея, тя е ударила Деп, защото той е замахнал към сестра й, докато тя е стояла на ръба на стълбище.

Просто, в главата си, моментално се сещам за Кейт Мос и стълбите и замахнах към него“, каза тогава Хърд.

В кратките показания на Кейт Мос по време на видео изслушване, тя си спомня как се е спуснала надолу по стълбите в курорт в Ямайка по време на връзката им, която според нея е продължила от 1994 до 1998 г.

„Имаше дъждовна буря и когато напуснах стаята, се подхлъзнах надолу по стълбите и нараних гърба си“, каза Мос. „Той се върна да ми помогне и ме занесе в стаята ми и ми потърси медицинска помощ. Кейт Мос категорично отрече Джони Деп някога да я е бутнал надолу по стълбите.

„Той никога не ме блъскал, ритал или наранявал“, каза Мос.

Преди дни Хърд се опита да се е измъкне от ситуация, като обясни, че била чула този слух по време на процеса във Великобритания през 2020 г., който е свързан с въпроса дали Деп е малтретирал физически жена си. В този случай той съдеше британския а таблоид „Сън“, който го нарече „бияч на жени“ в заглавие.

По-рано в процеса адвокатите на г-жа Хърд извикаха Елън Баркин, с която г-н Деп също имаше романтични отношения през 90-те години, за да свидетелства. Г-жа Баркин го нарече „контролиращ“ и „ревнив мъж“, но не отвори дума за физическо или вербално насилие спрямо нея.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини