Радио Витоша

webcam

Новини

Фалстарт за секция в "Овча купел"

Фалстарт за секция в "Овча купел"

Дата: 25.10.2015 По информация на секционната комисия липсват бюлетини за референдум, десетки чакат, за да упражнят своя глас. Очаква се липсващият кашон да бъде доставен.
Image

Не са постъпвали за жалби и нарушения. Надявам се да няма нарушения на изборното законодателство, каза говорителят на ЦИК Александър Андреев. Ако избирател установи нарушение, трябва да се обърнат към председателя на съответната секция или към ОИК , за да се предприемат мерки. В случаите, когато има данни за извършено предстъпление, отговорността не е на областните комисии, а на МВР.
Избирателят има право да получи само бюлетините, за които иска да гласува и това може да го заяви на място. Може да се отбелязва с хикс и “V” със син химикал.
Малко след това изявление на Андреев пред БНТ, стана ясно, че в В Столичния квартал “Овча купел” в 51 секция на 88-мо  училище, изборният ден не може да започне. По информация на секционната комисия липсват бюлетини за референдум, десетки чакат, за да упражнят своя глас. Очаква се липсващият кашон да бъде доставен.

Коментари

Повече нощни хитове
00:00 - 06:00