Тръгна делото срещу Джейсън Аликзандър (бивш на Спиърс) 28 юни, 2022

Появиха се нови подробности, след като сватбата на Бритни Спиърс със Сам Асгари беше бламирана от бившия й Джейсън Аликзандър, който нахлу в дома й.

Един от охранителите на певицата се яви като свидетел в съда, където Аликзандър беше на предварително изслушване. Бодигардът свидетелства, че Аликзандър се е опитал да отвори вратата на спалнята на Бритни, докато тя е била вътре, и че е тръгнал направо към нея, когато е нахлул в нейния имот, съобщава TMZ. За щастие вратата беше заключена. Той добави, че Аликзандър непрекъснато повтарял, че трябва да говори с Бритни и че я търси, въпреки че не е в списъка с гости за сватбата. Малко след инцидента охранителят е уволнен.

Аликзандър не се призна за виновен за вандализъм и побой. Понастоящем гаранцията му е 100 000 долара, като следващото му съдебно заседание е насрочено за 12 юли. Източник каза, че адвокатът на Спиърс Матю е „много благодарен“ на окръжната прокуратура на окръг Вентура за „сериозността, с която приема въпроса, включително повдигането на обвинения“.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини